Abdulkadir Selvi Fethullah Gülen - Abdulkadir Selvi'den bomba Muharrem İnce iddiası - 3 ... / Yenişafak gazetesi yazarı abdülkadir selvi bugünkü yazısında fethullah gülen ve cemaatini uluslararası arenadaki güçleri de işaret ederek eleştiri yağmuruna tuttu.

Abdulkadir Selvi Fethullah Gülen - Abdulkadir Selvi'den bomba Muharrem İnce iddiası - 3 ... / Yenişafak gazetesi yazarı abdülkadir selvi bugünkü yazısında fethullah gülen ve cemaatini uluslararası arenadaki güçleri de işaret ederek eleştiri yağmuruna tuttu.. Ama onların bir adı daha var kumpas cemaati diye yazdı. Fethullah gülen'in istihbarat merakı yazısı ve tüm abdülkadir selvi yazıları yenisafak.com yazarlar köşesinde! Oysa bu sözün patenti bendenize aittir. Tarih 19 mayıs 2015 i̇zlenme kişi yazar abdulkadir selvi. Şaban sevinç de abdulkadir selvi çok yanlış konuşuyor.

.ve bu ifadelerimi, yeni asya gazetesi 11 haziran 1998 tarihli nüshasında, 'fethullah hoca: Abdulkadir selvi, darbe girişimin başarılı olması halinde fethullah gülen'in humeyni'nin paris'ten uçakla i̇ran'a inişi gibi. Hürriyet yazarı abdulkadir selvi, bugünkü köşesinde abdullah gül'e fethullah gülen'in enver altaylı'yı kendisine danışman yapma girişimi olup olmadığını açıklamalı dedi. Fethullah gülen'in iadesi konusunda tartışmalar sürerken, hürriyet yazarı abdulkadir selvi, gülen'in mısır veya güney gülen için öcalan formülünün de uygulanabileceğini ileri süren selvi, şöyle yazdı Şaban sevinç de abdulkadir selvi çok yanlış konuşuyor.

Abdulkadir Selvi: Muhafazakâr seçmende sorgulamalar ...
Abdulkadir Selvi: Muhafazakâr seçmende sorgulamalar ... from www.evrensel.net
Abdulkadir selvi, darbe girişimin başarılı olması halinde fethullah gülen'in humeyni'nin paris'ten uçakla i̇ran'a inişi gibi. Yeni şafak yazarı abdülkadir selvi, gülen'le çekilmiş fotoğrafıyla ilgili gelen eleştirilere bugünkü köşesinde yanıt verdi. Websitelerimizde, fikir ve sanat eserleri kanunu 36. Tarih 19 mayıs 2015 i̇zlenme kişi yazar abdulkadir selvi. Fethullah gülen'in iadesi konusunda tartışmalar sürerken, hürriyet yazarı abdulkadir selvi, gülen'in mısır veya güney gülen için öcalan formülünün de uygulanabileceğini ileri süren selvi, şöyle yazdı Posted on 19 mart 2014 by oktay571. Böyle oluyor herhalde fetullah gülen'in desteği… ekmeleddin i̇hsanoğlu'na destek açıklamasında dahi beddualar yağdırıyor. .ve bu ifadelerimi, yeni asya gazetesi 11 haziran 1998 tarihli nüshasında, 'fethullah hoca:

İsmail saymaz;fethullah gülen'le fotoğrafı ben çektirmedim abdülkadir selvi.

+ habertürk yazarı sevilay yılman, hürriyet yazarı abdulkadir selvi'ye fethullah gülen tepkisi gösterdi. Posted on 19 mart 2014 by oktay571. Nurcu fetullah gülen'in asıl bittiği yer burası. Abdulkadir selvi, darbe girişimin başarılı olması halinde fethullah gülen'in humeyni'nin paris'ten uçakla i̇ran'a inişi gibi. Hürriyet yazarı abdulkadir selvi'nin bugünkü kılıçdaroğlu fetö'yü aklıyor başlıklı yazısına tepkiler sosyal medyada çığ gibi büyürken, selvi'nin fetö lideri fethullah gülen ile birlikte çekilmiş fotoğrafı. Cemaat medyası, fethullah gülen'le çektirdiğimiz fotoğrafı, bir. Abdülkadir selvi bugünkü yazısında 'asker erbakan'ı istifaya erdoğan'ı siyasi yasaklı hale getirmekle uğraştığını ve böylelikle gülen'in kaçışına göz yumulduğunu söyledi. Hürriyet yazarı abdulkadir selvi, bugünkü köşesinde abdullah gül'e fethullah gülen'in enver altaylı'yı kendisine danışman yapma girişimi olup olmadığını açıklamalı dedi. Tarih 19 mayıs 2015 i̇zlenme kişi yazar abdulkadir selvi. Peki nedendi bu geç uyanış ya da selvi'nin ifadesiyle geç kavrayış? Abdulkadir selvi, darbe girişimin başarılı olması halinde fethullah gülen'in humeyni'nin paris'ten uçakla i̇ran'a inişi gibi. Bakın orada fethullah gülen'le ilgili neler yazılıyor. 1998 tarihli nüshasında, 'fethullah hoca:

Anasayfa / siyaset haberleri / abdülkadir selvi'den fethullah gülen'e dön çağrisi. Cemaat medyası, fethullah gülen'le çektirdiğimiz fotoğrafı, bir. Ama onların bir adı daha var kumpas cemaati diye yazdı. Neyse… abdulkadir selvi dünkü yazısında gülen grubuna paralel yapı deniliyor. Bugünkü yazısını bu konuya ayıran abdülkadir selvi, gülen cemaati'ni şantajla suçladı ve şunları ekledi;

Abdulkadir Selvi'den seçim sonuçlarına ilk yorum! 'Artık ...
Abdulkadir Selvi'den seçim sonuçlarına ilk yorum! 'Artık ... from i.medyaradar.com
Abdulkadir selvi, darbe girişimin başarılı olması halinde fethullah gülen'in humeyni'nin paris'ten uçakla i̇ran'a inişi gibi. Gülen bir gün mi̇t uçağıyla getirilir miama fetullah gülen'le ilgili abd'de açılmış bir dava yok. Maddesi uyarınca, sadece yazıların sahibi olan köşe yazarlarının ad soyad bilgileri, yazı sahibi gazete bilgisi. Abdülkadir selvi, şubat 2020'de yazdığı yazıda geçen ve mgk'da yaşandığını iddia ettiği bir anekdotu bu kez de isim abdulkadir selvi mgk fethullah gülen fetö erdoğan. Peki nedendi bu geç uyanış ya da selvi'nin ifadesiyle geç kavrayış? İşte abdülkadir selvi'nin hocam türkiye'ye dön artık başlıklı yazısı: .ve bu ifadelerimi, yeni asya gazetesi 11 haziran 1998 tarihli nüshasında, 'fethullah hoca: Böyle oluyor herhalde fetullah gülen'in desteği… ekmeleddin i̇hsanoğlu'na destek açıklamasında dahi beddualar yağdırıyor.

.konusunu gündeme getirmesini yerel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine bağlayan selvi'nin, fetö elebaşı fethullah gülen için 'muhterem hocaefendi' demesi dikkat çekti.

İsmail saymaz;fethullah gülen'le fotoğrafı ben çektirmedim abdülkadir selvi. Yeni şafak gazetesi yazarı abdülkadir selvi, bugünkü köşe yazısına fethullah gülen'le ilgili bir iddiayı taşıdı. Bugünkü yazısını bu konuya ayıran abdülkadir selvi, gülen cemaati'ni şantajla suçladı ve şunları ekledi; Hürriyet yazarı abdulkadir selvi'nin bugünkü kılıçdaroğlu fetö'yü aklıyor başlıklı yazısına tepkiler sosyal medyada çığ gibi büyürken, selvi'nin fetö lideri fethullah gülen ile birlikte çekilmiş fotoğrafı. Hürriyet yazarı abdulkadir selvi, bugünkü köşesinde abdullah gül'e fethullah gülen'in enver altaylı'yı kendisine danışman yapma girişimi olup olmadığını açıklamalı dedi. Nurcu fetullah gülen'in asıl bittiği yer burası. + habertürk yazarı sevilay yılman, hürriyet yazarı abdulkadir selvi'ye fethullah gülen tepkisi gösterdi. Abdulkadir selvi fetullah gülen ben nurcu değilim. 1998 tarihli nüshasında, 'fethullah hoca: Anasayfa / siyaset haberleri / abdülkadir selvi'den fethullah gülen'e dön çağrisi. Fethullah gülen'in istihbarat merakı yazısı ve tüm abdülkadir selvi yazıları yenisafak.com yazarlar köşesinde! Gülen bir gün mi̇t uçağıyla getirilir miama fetullah gülen'le ilgili abd'de açılmış bir dava yok. Ama onların bir adı daha var kumpas cemaati diye yazdı.

Websitelerimizde, fikir ve sanat eserleri kanunu 36. Fethullah gülen'in 3 ayrı suç duyurusu için ankara adliyesi'nde ifade veren abdülkadir selvi, köşesinde gülen'e yüklendi. Hürriyet yazarı abdulkadir selvi, bugünkü köşesinde abdullah gül'e fethullah gülen'in enver altaylı'yı kendisine danışman yapma girişimi olup olmadığını açıklamalı dedi. Neyse… abdulkadir selvi dünkü yazısında gülen grubuna paralel yapı deniliyor. + habertürk yazarı sevilay yılman, hürriyet yazarı abdulkadir selvi'ye fethullah gülen tepkisi gösterdi.

Abdulkadir Selvi yazdı: Değişim başlıyor mu?
Abdulkadir Selvi yazdı: Değişim başlıyor mu? from i.azonceoldu.com
Nazlı ilıcak'ın, abdülkadir selvi ile fethullah gülen'in birlikte çekilmiş fotoğrafını göstermesi üzerine bu fotoğraf sosyal medyada konuşulmuştu. Fethullah gülen'in istihbarat merakı yazısı ve tüm abdülkadir selvi yazıları yenisafak.com yazarlar köşesinde! Hem de gülen'i müctehid ilan ettiği 28 şubat sürecinde. Anasayfa / siyaset haberleri / abdülkadir selvi'den fethullah gülen'e dön çağrisi. Ama onların bir adı daha var kumpas cemaati diye yazdı. .konusunu gündeme getirmesini yerel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine bağlayan selvi'nin, fetö elebaşı fethullah gülen için 'muhterem hocaefendi' demesi dikkat çekti. 1998 tarihli nüshasında, 'fethullah hoca: Bakın orada fethullah gülen'le ilgili neler yazılıyor.

Bugünkü yazısını bu konuya ayıran abdülkadir selvi, gülen cemaati'ni şantajla suçladı ve şunları ekledi;

Fethullah gülen'in iadesi konusunda tartışmalar sürerken, hürriyet yazarı abdulkadir selvi, gülen'in mısır veya güney gülen için öcalan formülünün de uygulanabileceğini ileri süren selvi, şöyle yazdı Şaban sevinç de abdulkadir selvi çok yanlış konuşuyor. İsmail saymaz;fethullah gülen'le fotoğrafı ben çektirmedim abdülkadir selvi. .ve bu ifadelerimi, yeni asya gazetesi 11 haziran 1998 tarihli nüshasında, 'fethullah hoca: .konusunu gündeme getirmesini yerel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine bağlayan selvi'nin, fetö elebaşı fethullah gülen için 'muhterem hocaefendi' demesi dikkat çekti. Nurcu fetullah gülen'in asıl bittiği yer burası. İşte abdülkadir selvi'nin hocam türkiye'ye dön artık başlıklı yazısı: Gülen bir gün mi̇t uçağıyla getirilir miama fetullah gülen'le ilgili abd'de açılmış bir dava yok. Posted on 19 mart 2014 by oktay571. Pensilvanya'ya gidip fethullah gülen'in elini öpmesinin, eteğinin dibinde oturmasının hesabını versin. Dersane tartışmasında başbakan erdoğan'ı savunan yazıları ile gündeme gelen yeni şafak yazarı abdülkadir selvi'den nur cemaatine zor soru. Nurcu değilim' başlığı altında iktibas etti. Tarih 19 mayıs 2015 i̇zlenme kişi yazar abdulkadir selvi.

Hürriyet yazarı abdulkadir selvi'nin bugünkü kılıçdaroğlu fetö'yü aklıyor başlıklı yazısına tepkiler sosyal medyada çığ gibi büyürken, selvi'nin fetö lideri fethullah gülen ile birlikte çekilmiş fotoğrafı abdulkadir selvi. Peki nedendi bu geç uyanış ya da selvi'nin ifadesiyle geç kavrayış?

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook